Recepten zoeken

Langzaam gegaarde kalfsrib-eye omwikkeld met basilicum en cabrales, met papardelle en tomaatjes

Ingrediënten

  • 1 kg kalfsrib-eye
  • 100 gr. cabrales
  • 45 gr. basilicum
  • 2 doosjes mini trostomaatjes
  • 15 gram Italiaanse kruiden (vers)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 2 pak papardelle pasta
  • Olijfolie
  • Zout, peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsrib-eye
*
undefined
edgar buhrs culinair
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 80°C. Tros tomaatjes op een bakplaat leggen. Mengen met de Italiaanse kruiden, knoflook en 2 eetl. olijfolie en in de oven plaatsen. Plastic folie beleggen met basilicum, hierop de dunne plakken cabrales, daarop het stuk rib-eye. Bestrooien met versgemalen peper en oprollen tot een strak pakket. Op een schaal leggen en in de oven plaatsen bij de tomaatjes. Met kern thermometer garen tot ca. 54°C kern.

Uit de oven halen en vlees ca. 10 min. laten rusten. Pasta koken in ruim water met zout. Afgieten en mengen met een scheutje olijfolie, en zout naar smaak. De rib-eye uitpakken en voorzichtig in plakken van ca. 2 cm. snijden. Op warme borden leggen, daarnaast papardelle en garneren met de trostomaatjes.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.