Recepten zoeken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes, paprika, ui, kerrie en kokosmelk met koriander

Ingrediënten

  • 500 gr kalfsreepjes
  • 250 gr paprika in blokjes
  • 100 gr ui in blokjes
  • 1 st knoflookteen
  • 2 eetl kerriepoeder
  • 200 ml kokosmelk
  • 300 gr tomatensalsa
  • 2 st trostomaat
  • 2 eetl koriander
  • 4 st naanbrood
  • 4 eetl geraspte kaas
  • 2 eetl koriander

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsreepjes
*
undefined
edgar buhrs culinair
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kom de tomatensalsa met de gesneden trostomaat en koriander. Verdeel dit over de naan broodjes, smeer goed uit zodat het hele broodje is bedekt. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en leg daar de naan broodjes op.

Verwarm een koekenpan met dikke bodem, vrij hoge temperatuur, voeg olijfolie toe. Bak de reepjes snel aan, voor het beste bakresultaat verdeel je het vlees in 2 porties. Schep het vlees uit de pan in een grote schaal. Zet de pan terug op het vuur, voeg paprika blokjes, ui en knoflook toe en fruit dit even aan.

Zet het vuur laag en voeg het kerriepoeder toe, roer even goed door. Nu de kokosmelk toevoegen en breng even aan de kook. Voeg het geheel toe aan de reepjes kalfsvlees en meng door elkaar. Verdeel dit over de met tomaat besmeerde naan broodjes, bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven ca 10 min. Leg de gebakken broodjes op een schaal en bestrooi met grof gesneden koriander.

Lekker met een frisse salade van veldsla, verse mango en verse ananas aangemaakt met limoen dressing.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.