Recepten zoeken

Provençaalse kalfsvleesreepjes

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsvleesreepjes
  • 1 doosje champignons
  • olijfolie
  • 1 bosje met 6 lente-uitjes
  • 1 - 2 theelepels Provençaalse kruiden
  • 2 pommodori tomaten (of pruimtomaten) in stukjes gesneden
  • tarwebloem
  • eventueel wat zout en versgemalen peper naar smaak

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Bebloem de kalfsvleesreepjes (doe de reepjes in een zakje, voeg de bloem toe, knoop het zakje dicht en schudden). Verwarm een wok, voeg de olijfolie toe en fruit de in ringetjes gesneden lente-uitjes. Voeg de kalfsvleesreepjes toe en bak ze rondom bruin op middelmatig vuur.

Dan de klein-gesneden champignons toevoegen, de in stukjes gesneden tomaten en de Provençaalse kruiden toevoegen (Indien u de kruiden niet op oliebasis kunt verkrijgen, kunt u ook droge kruiden toevoegen. Week de kruiden dan even in olijfolie). Roerbak totdat alles warm is en dien meteen op.

Lekker met verse tagliatelli.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.