Recepten zoeken

Roergebakken kalfsvleesreepjes

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsvleesreepjes
  • 1 savoiekool (ca. 1 pond)
  • 2 rode uien
  • 1 prei
  • 1 wortel
  • ½ bouillonblokje
  • olijfolie
  • ketjap
  • bloem

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de groenten fijn en de ui in dunne ringen. Bebloem eventueel de kalfsvleesreepjes (doe ze dan in een ruime zak, schep een beetje bloem erbij, blaas lucht in de zak, knoop de zak dicht en schudden).

Verwarm de olijfolie in een wok en bak de kalfsvleesreepjes rondom bruin. Voeg de fijngesneden groenten toe en roerbak. Beetje ketjap er over en voeg het bouillonblokje toe. Goed doorroeren. En in ongeveer 10 minuten is het gerecht klaar.

Lekker met witte rijst.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.