Recepten zoeken

Salade van gemarineerd kalfsvlees met gepocheerd ei

Ingrediënten

  • 300 gram kalfshaas
  • 2 eetlepel sojasaus
  • 1 teentje knoflook
  • 1/4 chilipepertje
  • 2 sjalotjes
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 30 gram hazelnoten
  • 3 plakken Gandaham
  • 12 slablaadjes (Lollo Vert)
  • 1 scheutje azijn
  • 4 eieren

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfshaas
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd het kalfsvlees in zeer dunne reepjes. Pel de knoflook en het sjalotje en snipper het zeer fijn. Snijd het stukje chilipeper in zeer fijne reepjes. Hak de hazelnoten fijn. Vermeng het kalfsvlees met de knoflook, sjalotje, chilipepertje, hazelnoten, sesamolie en de sojasaus en laat het in de koelkast lekker intrekken. Was de sla en droog deze. Breng water met een scheutje azijn aan de kook en pocheer hierin het ei. Leg de sla op het bord en leg hierop het gemarineerde kalfsvlees. Leg het gepocheerde ei hierop. Snijd de plakjes Gandaham zeer fijn en strooi deze over het gerecht.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.