Recepten zoeken

Stampotje kalfsshoarma

Ingrediënten

  • 400 gram kalfsvleesreepjes
  • 900 gram aardappelen
  • 600 gram andijvie
  • 1 ui
  • shoarmakruiden
  • olijfolie
  • boter
  • melk

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kruid het kalfsvlees met shoarmakruiden. Schil de aardappels en kook ze gaar. Was de andijvie en snij het in dunne reepjes. Snipper de ui.

Verwarm de olijfolie in een wok, fruit de gesnipperde ui en voeg dan de kalfsvleesreepjes toe. Roerbak de kalfsvleesreepjes rondom bruin. Voeg aan de aardappels een klontje boter toe en stamp ze.

Roer vervolgens de andijvie en tenslotte de kalfsvleesreepjes erdoor. Eventueel verrijken met reepjes rode paprika.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.