Recepten zoeken

Taartje van Italiaans kalfsgehakt en portobello met citroenspaghetti

Ingrediënten

  • 300 gr kalfsgehakt
  • 1 teentje knoflook
  • ½ ui gesnipperd
  • 1 eetl.
  • Gedroogde Italiaanse kruiden
  • 2 eieren
  • 2 beschuiten verkruimeld
  • 3 eetlepels ricotta
  • 2 takjes tijm
  • 4 portobello’s (grote platte champignons)

Voor de spaghetti:

  • 1 pak verse spaghetti
  • Sap en schil van 1 citroen
  • 75 gram olijfolie
  • 100 gram parmesan vers geraspt
  • 2 eetlepels verse basilicum grof gesneden
  • Zout peper

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
edgar buhrs culinair
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de overige ingrediënten en vul hier de portobello’s mee. Besprenkel met olijfolie. Zet in een ovenvaste schaal en plaats in de oven. Gaar in ca 35 min op 175°C.

Pasta koken in ruimkokend water. Citroen sap en olijfolie op laag vuur verwarmen, niet koken. Parmesan toevoegen en flink roeren Saus aan pasta toevoegen, evt zout, peper toevoegen. Bestrooien met basilicum.

Verdeel de pasta over vier warme diepe borden. Plaats hier de gevulde portobello’s op.

Bron: edgar buhrs culinair

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.