Recepten zoeken

Tartaar van kalfsvlees met komkommerstructuren en luchtige tonijnmayonaise

Voor de tartaar

  • 100 g kalfsvlees
  • 15 g mayonaise
  • 10 g Dijonmosterd
  • worcestershiresaus
  • peper

Voor de tonijnmayonaise

  • 150 g gegaarde tonijn
  • 150 g mayonaise zelfgemaakt
  • 200 g geslagen room op yoghurtdikte
  • peper
  • zout
  • 100 g eierdooier
  • maïsolie
  • Luycks mosterd

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvlees
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Haal het vlees twee keer door de molen en breng op smaak met de mayonaise, mosterd, worcestershiresaus, peper en zout. Schep in een spuitzak en maak er een vorm van zoals op de foto. Maak in de blender een mayonaise. Maak de mayonaise volgens de regels van de kunst.

Schik de structuren van komkommer op de borden met de dungesneden radijs gemarineerd in olijfolie, sushi-azijn, limoensap en zout. Schik er de tonijnmayonaise bij in de vorm van een druppel.

Bron: Passion HI, nr 10

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.