Recepten zoeken

Veau cuisson Basse T°, Burattina fumée, Tomates caviar, radicchio, noisettes du piémont

Ingrediënten

  • 400 g kalfshaas
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 gerookte burattina
  • 1 chioggia biet
  • sushi azijn
  • 4 kerstomaatjes
  • 4 gele kaviaartomaatjes
  • 1⁄2 krop radicchio
  • 100 g geroosterde Piemontese hazelnoten
  • 1 knoflookteen
  • 4 basilicumblaadjes
  • poedersuiker
  • olijfolie
  • fleur de sel
  • peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfshaas
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Pel de kerstomaatjes en leg ze op een schaaltje. Besprenkel met olie, basilicum, knoflook, poedersuiker, peper en zout en zet ze 1 uur in een oven van 90°C. Kruid de kalfshaas met peper en zout en bak rondom bruin. Vacumeer met de rozemarijn en gaar 50 minuten op 62°C. Haal uit de zak en snijd in plakken.

Snijd de chioggia in dunnen plakken en marineer in de sushi azijn. Snijd de kaas in gelijke plakken als het vlees. Snijd de radicchio in dunne repen en blancheer ze even. Kruid met olie, peper en zout. Schik op de borden zoals op de foto en sprenkel er een beetje Piemontese hazelnootolie over.

Bron: Passion HI, nr 21

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.