Broodje Pulled kalfsvlees

Ben je op zoek naar een alternatief voor het klassieke broodje pulled pork? Probeer dan eens dit heerlijke broodje pulled kalfsvlees. Het malse kalfsvlees wordt langzaam gegaard in een smaakvolle bouillon totdat het perfect zacht en sappig is. Vervolgens wordt het vlees “gepulled” met twee vorken en geserveerd op een zacht broodje met je favoriete toppings.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven