Gelakte lever, pastinaakpuree en wortelgroenten

Deze gelakte lever met pastinaakpuree en wortelgroenten is een echte klassieker die perfect is voor een stevige en smaakvolle maaltijd. De malse lever wordt gebakken en vervolgens gelakt met een zoete en pittige saus. De romige pastinaakpuree en gebakken wortelgroenten completeren dit gerecht perfect.

Gelakte lever, pastinaakpuree en wortelgroenten

Deze gelakte lever met pastinaakpuree en wortelgroenten is een echte klassieker die perfect is voor een stevige en smaakvolle maaltijd. De malse lever wordt gebakken en vervolgens gelakt met een zoete en pittige saus. De romige pastinaakpuree en gebakken wortelgroenten completeren dit gerecht perfect.
Totale tijd 30 minuten

Ingredients
  

  • 600 gram gevliesd en schoongemaakt kalfslever
  • 1 kg plakken kalfsschenkel
  • 8 kervelwortels
  • 4 schorseneren
  • 40 g olijfolie
  • 350 g pastinaak
  • 150 g aardappelen
  • 10 g gevogeltefond
  • 30 g boter
  • 1 sukadevrucht
  • poedersuiker
  • 50 g honing
  • 1 stengel sereh
  • 1 sinaasappel
  • 2 limoenen
  • 50 g kapucijnerbaard

Instructions
 

  • 600 gram, gevliesd en schoongemaakt kalfslever
  • 1 kg, plakken kalfsschenkel
  • 8 kervelwortels
  • 4 schorseneren
  • 40 g olijfolie
  • 350 g pastinaak
  • 150 g aardappelen
  • 10 g gevogeltefond
  • 30 g boter
  • 1 sukadevrucht
  • poedersuiker
  • 50 g honing
  • 1 stengel sereh
  • 1 sinaasappel
  • 2 limoenen
  • 50 g kapucijnerbaard
Trefwoord kalfslever, kalfsschenkel
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Scroll naar boven