Gewokte reepjes met sinaasappel en couscous met dadels en aubergines

Gewokte reepjes met sinaasappel en couscous met dadels en aubergines is een heerlijke en mediterrane maaltijd die perfect is voor een lichte lunch of diner. De malse reepjes vlees (zoals kip, rund of varken) worden gebakken in een wok met sinaasappelsap, honing, sojasaus en gember. De couscous wordt gegaard met dadels, aubergines, rozijnen en amandelen, wat zorgt voor een zoete en textuurrijke toevoeging.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven