Kalfsribeye met zoete aardappel en snijbonen.

De malse kalfsribeye wordt gebakken en geserveerd met een bedje van zoete aardappelpuree en knapperige snijbonen. Perfect voor een gezonde doordeweekse dag of een lichte lunch.
De malse kalfsribeye wordt gebakken en geserveerd met een bedje van zoete aardappelpuree en knapperige snijbonen. Perfect voor een gezonde doordeweekse dag of een lichte lunch.

Voorbereidingstijd

1 uur

Bereidingstijd

30 minuten

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/6 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.