Kalfsvleesreepjes stroganoff met spätzle

Kalfsvleesreepjes Stroganoff met Spätzle is een heerlijke en klassieke comfort food maaltijd die perfect is voor een koude winteravond. De malse kalfsvleesreepjes worden gebakken in een romige saus met champignons, ui, crème fraîche en wodka. De spätzle, Duitse eiernoedels, zorgen voor een stevige en textuurrijke basis voor de stroganoffsaus.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven