Hart, bospeen, jus de veau

4
30 - 60 minuten
kalfshart, jus de veau
***
bakken
Culinaire Saisonnier

Ingrediƫnten

  • 400 g kalfshart
  • 10 g rocoto piment
  • 40 g oregano
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bos gele bospeen
  • 1 gepickelde peen
  • vogelmuur
  • 50 g jus de veau
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

Maak het hart schoon, snijd in plakken van 100 gram en laat marineren in de peper, oregano en piment. Kook de bospeen gaar in gezouten water en blender tot een puree.

Bak het hart 2 minuten stevig aan op beide zijden en dresseer met de overige componenten op het bord. Garneer het gerecht met vogelmuur en lepel er de jus de veau bij.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.