Lever, gerookte appel, courgette en doperwten

4
0 - 30 minuten
kalfslever
**
BBQ-en
Culinaire Saisonnier

Ingrediënten

  • 4 plakjes van 150 g kalfslever
  • 2 gala appelen
  • 10 g hooi
  • 4 kleine courgettes
  • 4 zachte uien met Trébons
  • 300 g verse doperwten
  • zonnebloemolie
  • fleur de sel
  • peper uit de molen
  • jus de veau

Bereidingswijze

Was en schil de appelen, kook tot een compôte en rook met hooi. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en gril op de barbecue.

Snijd de uien doormidden en gaar eveneens op de barbecue. Kook de dubbelgedopte erwten in water met boter. Gril de lever op de barbecue en laat rusten.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.