Mini burger Italiaans

4
30 - 60 minuten
kalfsburgers
*
bakken

Ingrediƫnten:

  • 4 mini kalfsburgers
  • 2 robuuste boeren boterhammen
  • 2 el pesto
  • 2 el stukjes mozzarella
  • 4 kleine pomodori secchi
  • 10 gram rucola

Bereidingswijze

Haal 30 minuten voor bereiding de burgers uit de koeling zodat het op kamertemperatuur kan komen. Steek met een kopje rondjes uit de boterhammen.

Verwarm een kleine koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Rooster de broodrondjes kort om en om in ca 30 seconden. Daarna een klein beetje olie toevoegen en bak de burgers om en om bruin en gaar in ca 5 minuten. Smeer de broodrondjes in met pesto, verdeel de rucola, schik de burgers erop en garneer met de mozzarella en pomodori secchi.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.