Entrecote met bloemkool en een bietenvariatie

4
> 60 minuten
kalfsentrecote, kalfsjus
*
BBQ-en

Ingrediënten:

  • 4 stuks van 180 gr kalfsentrecote
  • 2 rode bieten
  • 2 gele bieten
  • 2 chioggia bieten
  • 12 bloemkoolroosjes gewassen
  • kalfsjus
  • olijfolie
  • peper/ zout naar smaak

Bereidingswijze

Gril de bieten in zijn geheel in de Kamado BBQ op 150°C voor ca 45 minuten afhankelijk van de grootte tot ze gaar zijn. Gril de bloemkoolroosjes voor ca 10 minuten.

Gril de entrecotes in een Kamado van 200°C voor 3-4 minuten per kant tot gewenste garing en breng op smaak met peper en zout.

Pel de bietjes en snij in kwarten, breng met de bloemkool in een kom op smaak met olijfolie, peper en zout, dresseer op de borden en leg de entrecotes erop en serveer met kalfsjus.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.