Double trouble kalfsburger

1
0 - 30 minuten
kalfsburger, kalfsbrisket burned ends
*
grillen
Culinaire Saissonier

Ingrediƫnten:

  • 1 stuk kalfsburger
  • kalfsbrisket burned ends
  • briochebroodje
  • BBQ-sauce
  • Little gemsla
  • zoetzure wortel
  • augurk

Bereidingswijze

Draai kalfsgehakt van de vette delen zoals de onderrib of de schouder. Kruid naar smaak en modelleer tot een mooie burger. Gril ze mooi medium-rare.

Gril het briochebroodje kort. Snijd kleine blokjes van de kalfsbrisket en marineer met de BBQ-sauce. Gaar deze blokjes in de oven knapperig aan de buitenkant en van binnen mooi zacht en sappig.

Beleg een briochebol eerst met wat BBQ-sauce en dresseer er vervolgens alle componenten op met als laatste de warme burned ends van de kalfsbrisket.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.