Kalfsribeye chimmichurri

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
grillen
Culinaire Saissonier

Ingrediƫnten:

  • geroosterde paprika
  • gegrilde maiskolf
  • bataatpuree

Voor de ribeye:

  • 1 stuk kalfsribeye
  • boter
  • peper
  • zout

Voor de chimichurri:

  • 6 rode peper (rawit)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander
  • 3 takjes munt
  • 3 bosjes bladpeterselie
  • 4 takjes oregano
  • scheutje rode wijnazijn
  • 3 dl arachideolie

Bereidingswijze

Snijd mooie porties van de ribeye en bak ze aan in boter. Gril ze vervolgens verder op open vuur tot de juiste cuisson.

Draai alle ingrediƫnten fijn in de mixer voor de chimichurri.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.