Kalfslever van de BBQ

4
0 - 30 minuten
kalfslever
*
BBQ-en

Ingrediƫnten:

  • 4 plakjes van 180 g kalfslever
  • olijfolie
  • 2 takjes tijm
  • peper van de molen
  • koolzaadolie voor de grill
  • fleur de sel

Bereidingswijze

Verwijder eventuele pezen uit de kalfslever. Was en droog de tijm en hak grof. Leg de plakjes kalfslever in de olijfolie, tijm en peper zodat de plakjes bedekt zijn. Laat ongeveer twee uur marineren in de koelkast.

Bestrijk voor het grillen/bbq-en het grillrooster met koolzaadolie. Neem de plakjes kalfslever uit de olie, veeg de resterende kruiden eraf en grill de lever gedurende ongeveer twee minuten aan beide zijden.

Breng pas na het grillen op smaak met zout en serveer direct.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.