Ciabatta met kalfsentrecote en paddenstoelen

1
0 - 30 minuten
kalfsentrecote
*
bakken
529
Chantal Recepten

Ingrediënten:

  • 1 ciabatta broodje (75 gram)
  • 1 stuk (a 150 gram) kalfsentrecote
  • 1 handje gemengde sla
  • 100 gr champignons
  • 50 gr shiitake
  • 50 gr oesterzwammen
  • zeezout naar smaak

Voedingswaarden

42
18
49

Bereidingswijze

Wanneer je een afbak ciabatta hebt, doe deze dan even in de oven. Snijd de paddenstoelen klein en bak deze bruin in een koekenpan. In de laatste paar minuten leg je de entrecote hierbij en bak je ‘m aan alle kanten even aan.

Laat de entrecote even rusten na het bakken. Snijd vervolgens in stukken. Beleg de ciabatta met sla, #paddenstoelen en de gesneden entrecote om er vervolgens nog wat snippers parmezaanse kaas over heen te strooien.

ENJOY!|

Bron: Chantal Recepten

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.