Kalfsburger met brie en zongedroogde tomaten

4
0 - 30 minuten
Kalfsgehakt
*
bakken
Marigoldtwelve

Kalfsgehakt:

  • Kalfsgehakt
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 teentje knoflook
  • zout en peper

Beleg:

  • Italiaanse bollen
  • truffelmayonaise
  • brie
  • gemengde rucola sla
  • zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en het teentje knoflook.
  2. Meng het gehakt samen met de ui, knoflook en een beetje zout en peper.
  3. Bak het gehakt in olie of boter in de pan goudbruin.
  4. Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Beleg de bol met truffel mayonaise, het kalfsgehakt, brie, zongedroogde tomaten en de gemengde rucola sla. 

Eet smakelijk!

Bron: Marigoldtwelve

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.