Ciabatta met schnitzelreepjes

2
0 - 30 minuten
kalfsschnitzels
*
bakken

Ingrediƫnten

  • 2 stuks kalfsschnitzels
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 2 takjes rozemarijn
  • 2 takjes basilicum
  • 4 Ciabatta afbakbroodjes
  • 200 gram gewassen gemengde sla
  • 1 bakje kruidenkaas naar keuze
  • peper uit de molen

Bereidingswijze

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koeling en laat het op kamertemperatuur komen. Snijd de schnitzels in dunne reepjes op de draad met een scherp niet gekarteld mes. Haal de blaadjes rozemarijn van de steeltjes en hak het fijn. Meng de rozemarijn door de olie en marineer hierin de reepjes.

Bak de Ciabatta broodjes af volgens de instructie op de verpakking. Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur en bak hierin de reepjes voor circa 4 minuten, schep met regelmaat om. Snijd de broodjes open, smeer ze in met de kruidenkaas. Leg de sla er op, verdeel de reepjes over de broodjes, bestrooi met peper en serveer direct.

Serveer de overgebleven kruidenkaas er bij. Lekker met groentechips.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.