Entrecote met gegrilde courgettelinten en gnocchi met verse tijm en zure room

4
0 - 30 minuten
kalfsentrecote
*
bakken

Ingrediƫnten

  • 4 stuks, gesneden van de dunne lende kalfsentrecote
  • 3 eetl olijfolie
  • 2 courgettes
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 eetl Italiaanse kruiden
  • zout naar smaak
  • 1 pak verse gnocchi
  • 1 eetl verse tijmblaadjes
  • 2 eetl zure room
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak uit de molen

Bereidingswijze

De entrecotes insmeren met olijfolie. Op temperatuur laten komen buiten de koeling circa 20 minuten. De courgettes in de lengte in dunne plakken snijden. Insmeren met olijfolie en in een grill pan bakken. Bestrooien met zout en Italiaanse kruiden.

De entrecotes om en om in koekenpan op matig vuur bakken circa 3 minuten aan iedere zijde. Op een warm bord laten rusten, afdekken met plastic folie. Gnocchi in een pan ruim kokend water met zout beetgaar koken, afgieten, mengen met zure room en tijmblaadjes.

Entrecotes bestrooien met zout en peper, snijden, op warme borden leggen, garneren met de courgetlinten en de gnocchi.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.