4
Dubbel kalfsribstuk met eekhoorntjesbrood en palmkool
> 60 minuten
kalfsribstuk
*
bakken
Culinaire Saisonnier
Ingrediënten
- 2 stuks dubbel kalfsribstuk
- 4 grote cèpes
- halfgezouten boerenboter
- 1 cavalo nero (palmkool)
- jus de veau
- vogelmuurkruid
Bereidingswijze
Kleur het gekruide kalfsribstuk eerst op de plancha en bak deze vervolgens verder in een grote pan met een flinke hoeveelheid bruisende boter. Arroseer zeer regelmatig.
Snijd de schoon geborstelde cèpes in de lengte doormidden en bak op de plancha mooi goudbruin. Blancheer de schoongemaakte palmkool kort, laat uitlekken en kruid met peper en zout. Trancheer het ribstuk, dresseer met de andere garnituren op het bord en kruid rijkelijk met fleur de sel.
Garneer met het vogelmuurkruid en serveer er de jus apart bij.