Lever met wilde asperges

4
0 - 30 minuten
kalfslever
**
bakken
Culinaire Saissonier

Ingrediƫnten

  • 4 plakken van 100 gram kalfslever
  • 50 gram wilde asperges
  • 1 bos komatsuma (Aziatisch bladgewas)
  • enkele verse amandelen
  • 20 gram pijnboompitten
  • 5 centiliter olijfolie

Bereidingswijze

Ontvlies de kalfslever grondig, kruid met peper en zout en bak aan. Laat rusten. Rooster de pijnboompitten en mix met de olijfolie. Stoof de wilde asperges kort in een scheutje gezouten water met boter. Zweet de komatsuma kort aan en breng op smaak.

Dresseer de lever met de pijnboompitten en serveer met de groenten.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.