4
Kalfstong - zwezerik - madeira
30 - 60 minuten
kalfstong, kalfszwezerik (hart)
*
koken
Passion HI
Ingrediënten
- 1 stuk kalfstong
- 1 stuks kalfszwezerik (hart)
- salade quinoa
- krokant van quinoa
- eringiizwammen
- beukenzwammen
- truffel
- mousse cêpes en balsamico
- shiso purper
- truffelmayonaise
Bereidingswijze
Quinoasalade: Kook de quinoa gaar en breng op smaak met mirin en soja.
Quinoakrokant: Kook de quinoa gaar en pureer met bouillon. Strijk op siliconenmatje en bak 20 minuten op 160°C. Spoel de zwezeriken en de kalfstong.
Kook de zwezeriken 14 minuten, en de kalfstong 90 minuten in gezouten water. Laat afkoelen in het kookvocht. Pel de zwezerik en tong en bak krokant. Bak de zwammen in de boter. Kruid met peper en zout.
Garneer met geschaafde truffel, truffelmayonaise, mousse van cêpes- balsamico en shiso purper.