Double trouble kalfsburger

1
0 - 30 minuten
kalfshamburger, kalfsbrisket burned ends
*
undefined
grillen
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Draai kalfsgehakt van de vette delen zoals de onderrib of de schouder. Kruid naar smaak en modelleer tot een mooie burger. Gril ze mooi medium-rare.

Gril het briochebroodje kort. Snijd kleine blokjes van de kalfsbrisket en marineer met de BBQ-sauce. Gaar deze blokjes in de oven knapperig aan de buitenkant en van binnen mooi zacht en sappig.

Beleg een briochebol eerst met wat BBQ-sauce en dresseer er vervolgens alle componenten op met als laatste de warme burned ends van de kalfsbri

Ingrediënten:

  • 1 stuk kalfshamburger
  • kalfsbrisket burned ends
  • briochebroodje
  • BBQ-sauce
  • Little gemsla
  • zoetzure wortel
  • augurk

Voedingswaarden

receptenzoeker

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.