Entrecote met rodebieten-appelsalade

4
0 - 30 minuten
kalfsentrecote
*
bakken
363

Bereidingswijze

Meng de vijgenmosterd met de honing en de frambozenazijn. Meng de olijfolie erdoor. Breng de vinaigrette op smaak met peper en zout. Was de veldsla en laat uitdruipen. Was en droog de appel, deel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes. Halveer de rode bieten en snij ze in dunne partjes. Meng de veldsla met de appel, rode biet en vinaigrette.

Dep de entrecotes met keukenpapier droog, breng ze op smaak met zout en peper en haal ze door het meel. Verhit de boter in een pan en bak de entrecotes aan beide kanten ongeveer 2 - 3 minuten. Leg de entrecotes met de salade op de borden.

Ingrediënten

  • 2 el vijgenmosterd
  • 2 el vloeibare honing
  • 4 el frambozenazijn
  • 4 el olijfolie
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • 100 g veldsla
  • 1 rode appel
  • 500 g gekookte rode biet (geschild)
  • 1 bosje bieslook
  • 4 dunne (125 g per stuk) kalfsentrecote
  • Zout
  • Vers gemalen peper
  • Meel om door te halen
  • Ong. 1 el boter om te bakken

Voedingswaarden

22
59
32
  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.