Hals op zijn Aziatisch

4
> 60 minuten
kalfshalsbroodje
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de hals in 4 repen en leg ze in een schaal. Vermeng de ketjap met de sojasaus, sherry, knoflook, suiker en de kruidenpoeder. Giet het mengsel over de repen vlees en laat het geheel 6 uur afgedekt in de koelkast marineren.

Neem de repen vlees uit de marinade, leg ze op een ovenrooster met daaronder een schaal om het lekvocht op te vangen. Rooster ze in een voorverwarmde oven met bovengrill, onder regelmatig draaien en met marinade bedruipend, gaar en krokant. Snijd de repen vlees met een scherp, niet gekarteld mes in plakken.

Lekker met kleefrijst en roergebakken broccoli met knoflook.

Ingrediënten

  • 800 gram kalfshalsbroodje
  • 1 deciliter ketjap manis
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels sherry
  • 1 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel vijf kruidenpoeder (five spice powder)
  • 1 theelepel suiker

Voedingswaarden

receptenzoeker

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.