Kalfsribeye chimmichurri

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
undefined
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd mooie porties van de ribeye en bak ze aan in boter. Gril ze vervolgens verder op open vuur tot de juiste cuisson.

Draai alle ingrediënten fijn in de mixer voor de chimichurri.

Ingrediënten:

  • geroosterde paprika
  • gegrilde maiskolf
  • bataatpuree

Voor de ribeye:

  • 1 stuk kalfsribeye
  • boter
  • peper
  • zout

Voor de chimichurri:

  • 6 rode peper (rawit)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje koriander
  • 3 takjes munt
  • 3 bosjes bladpeterselie
  • 4 takjes oregano
  • scheutje rode wijnazijn
  • 3 dl arachideolie

Voedingswaarden

receptenzoeker

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.