Schnitzel Cordon Bleu

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Leg op iedere schnitzel een plakje ham en een plakje kaas. Vouw de schnitzel dicht en zet vast met een cocktail-prikker. Bestrooi de gevulde schnitzel aan beide zijden met bloem, peper en zout. Vervolgens aan beide kanten eerst door het eigeel en dan door het paneermeel halen. Bak de schnitzel op middelmatig vuur rondom bruin in ongeveer 6 minuten.

Lekker met rijst, doperwtjes en paprikasaus of met frietjes en sla. Wijs uw gasten voor de zekerheid even op het cocktail-prikkertje.

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 4 schijven achterham
  • 4 plakken kaas
  • tarwebloem
  • 1 eidooier, geklopt
  • paneermeel
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

receptenzoeker

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.