Kalfsspareribs

1
> 60 minuten
kalfspareribs
*
undefined
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Wrijf de ribs in met de droge rub en gaar enkele uren in een smoker van 140°C.

Het vlees moet nog net aan het bot blijven zitten. Gril ze vervolgens net voor doorgifte nog even op een open vuur en portioneer. Dresseer op bord en serveer er de garnituren bij. Noot van de redactie: dit waren de lekkerste ribs die wij ooit geproefd hadden.

Ingrediënten:

  • kalfspareribs
  • droge rub
  • aardappelsalade
  • gegrilde courgette
  • gepofte tomaatjes
  • ingelegde groenten

Voedingswaarden

receptenzoeker

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.