Recepten zoeken

Op de BBQ: Kalfsspiesjes op Toscaanse wijze

Ingrediënten

  • ½ courgette
  • ½ aubergine
  • 200 gram kalfsbil
  • 4 kerstomaten
  • 1 deciliter olijfolie
  • Italiaanse kruidenmix
  • bamboeprikkers

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsbil
*
undefined
bbq tapas
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de courgette en de aubergine in julienne en werk ze op met wat olijfolie en zout. Snijd het kalfsvlees in blokjes van 3 bij 3 cm. Steek afwisselend een stukje vlees en een kerstomaatje op een prikkertje.

Meng de olie en de kruiden en strijk de spiesjes hiermee in. Bestrooi nog eens extra met de Italiaanse kruiden. Gril de spiesjes op een matig vuur. Doe de rauwe groenteslierten in een glaasje en steek er een vleesspiesje in.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.