Recepten zoeken

Op de BBQ: Toastje van peperkoek met kalfspaté, foie gras en witlofkonfijt

Ingrediënten

  • 1 stronk witlof
  • een scheutje appelazijn
  • 1 el fijne suiker
  • 4 sneetjes peperkoek
  • 50 g kalfspaté
  • 50 g (verse) foie gras
  • bieslooksnippers of kerveltakjes

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfspaté
*
undefined
bbq tapas
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd het witlof fijn en stoof het in een beetje boter. Blus met appelazijn, bestrooi met suiker en laat karamelliseren. Snijd de foie gras en de kalfspaté in plakjes.

Gril de peperkoek, snijd hem in driehoekjes en beleg met de kalfspaté of de (kort gegrilde) foie gras. Serveer met witlofkonfijt en werk af met bieslook of kervel.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.