Recepten zoeken

Quasi carpaccio van kalfsbout

Ingrediënten:

  • 200 g kalfsbout
  • olijfolie uit Sicilië
  • aceto balsamico
  • 4 plakjes rammenas
  • 4 plakjes pasta van gember en ui
  • gekneusde peper
  • fijne rucola

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsbout
***
undefined
Culinaire Saissonier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd dunne plakken van de kalfsbout en leg strak in het midden van het bord. Meng de olijfolie met balsamico, kruid er het vlees mee en bestrooi rijkelijk met gekneusde peper.

Leg er een uiterst dun plakje rammenas met een pastaplakje op en werk af met de rucola.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.