Schnitzels met geroosterde tomaten, parmesan en spinazieravioli

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
bakken

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 2 eetl olijfolie
  • 600 gram trostomaten
  • 3 eetl olijfolie
  • 1 eetl italiaanse kruiden gedroogd
  • 1 teentje knoflook
  • 500 gram verse spinazie ravioli’s
  • 4 eetl olijfolie
  • 4 eetl. geschaafde parmesan
  • 1 limoen geraspte schil en sap

Bereidingswijze

Wrijf de schnitzels in met de olijfolie en laat op temperatuur komen buiten de koeling, circa 10 minuten. Grill de schnitzels in een matig hete pan om en om. Circa anderhalve minuut aan iedere kant. Laat het vlees enige minuten rusten op een warm bord, afgedekt met plastic folie. Bestrooi voor het snijden met zout en peper.

Verwijder de kroontjes uit de tomaten en halveer ze. Bak de tomaatjes in een tefal pan in de olijfolie. Voeg op het laatst de knoflook, zout, peper en italiaanse kruiden toe. Kook de ravioli in circa 3 minuten gaar in water met zout.

Verdeel de tomaatjes en de ravioli over 4 warme borden. Snij de schnitzels met een scherp mes in tweeën. Leg ze op de borden en bestrooi met de geraspte limoen en parmesan. Besprenkel met het limoensap en de olijfolie.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.