Saucijsjes met stamppotje van andijvie en jus van sjalotjes en rode wijn

Dit recept voor saucijsjes met stamppotje van andijvie en jus van sjalotjes en rode wijn is een echte klassieker in de Nederlandse keuken. De malse saucijsjes worden gecombineerd met een romige andijviestamppot en een smaakvolle jus van sjalotjes en rode wijn. Dit gerecht is perfect voor een koude winterdag en is comfortfood op zijn best.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven