Teriyaki-kalfshaas met parfumrijst en salade van asperges met wilde kruiden

Deze Teriyaki Kalfshaas met Parfumrijst en Aspergesalade met Wilde Kruiden is een heerlijk en smaakvol gerecht met een Oosterse twist. De malse kalfshaas wordt gemarineerd in een zoete en zilte teriyaki saus en vervolgens gegrild of gebakken. De parfumrijst met pandanblad geeft een heerlijke geur en smaak, terwijl de aspergesalade met wilde kruiden voor een fris en gezond contrast zorgt.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Video

Kalfsvlees smoren

Kalfsvlees smoren Haal de kalfsrollade een uur van tevoren uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit een braadpan

Lees verder
Video

Kalfsvlees koken

Kalfsvlees koken Haal de kalfspoulet 30 minuten voor bereiding uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Verhit een kookpan

Lees verder
Scroll naar boven