Vitello tonnato van gerookte tonijn en pulled kalfsvlees met tuinkers

Deze vitello tonnato van gerookte tonijn en pulled kalfsvlees met tuinkers is een ware culinaire creatie die je smaakpapillen zal verrassen. De malse kalfsvleesplakjes worden gecombineerd met de intense smaak van gerookte tonijn, terwijl de frisse tuinkers voor een heerlijk contrast zorgt. De romige tonijnsaus maakt het gerecht compleet en zorgt voor een ware explosie van smaken.

Vitello tonnato van gerookte tonijn en pulled kalfsvlees met tuinkers

Deze vitello tonnato van gerookte tonijn en pulled kalfsvlees met tuinkers is een ware culinaire creatie die je smaakpapillen zal verrassen. De malse kalfsvleesplakjes worden gecombineerd met de intense smaak van gerookte tonijn, terwijl de frisse tuinkers voor een heerlijk contrast zorgt. De romige tonijnsaus maakt het gerecht compleet en zorgt voor een ware explosie van smaken.
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten
  

  • 300 g pulled kalfsvlees
  • 1 el boter
  • zout
  • peper van de molen
  • 1 el kappertjes
  • 1 bio-citroen
  • 1 ansjovis
  • 2 el mayonaise
  • 1 bussel verse tuinkers
  • 200 g tonijn koud gerookt

Instructies
 

  • Braad het pulled kalfsvlees met een beetje boter rondom aan in een koekenpan met antiaanbaklaag, laat afkoelen en breng op smaak met peper en zout. Meng de kappertjes, ansjovis en de schil van een halve citroen. Meng fijn met de mayonaise. Was en droog de tuinkers en knip met de schaar enkele stukjes af als decoratie.
  • Snijd de tonijn in dunne plakjes. Smeer de ansjovis- en kappertjesmayonaise op de plakjes tonijn. Leg een beetje pulled kalfsvlees op de plakjes tonijn en wikkel strak in.
  • Leg de tonijnrolletjes met de opening naar boven op het bord en leg de bereide tuinkers in de opening.
Trefwoord pulled kalfsvlees
Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Recepten

Kalfsgehakt zoals in Bologna

Een heerlijk en authentiek gerecht geïnspireerd op de rijke culinaire tradities van Bologna. De saus wordt volgens traditie gemaakt met wortel, ui en bleekselderij.

Lees verder
Recepten

Kalfsfricandeau met merg en sjalotten

Een delicaat en verfijnd gerecht waarin de zachte, magere kalfsfricandeau wordt gecombineerd met de rijke en volle smaak van merg. De sjalotten, langzaam gekarameliseerd, zorgen voor een subtiele zoetheid.

Lees verder
Scroll naar boven