Deze wrap van pulled kalfsvlees met rucola en Dijon-mayonaise is perfect voor een snelle en lichte maaltijd of een handige lunch. Het malse pulled kalfsvlees wordt gecombineerd met de pittige rucola en de romige Dijon-mayonaise in een zachte tarwe tortilla. De combinatie van smaken en texturen is onweerstaanbaar! Perfect voor een drukke dag of een picknick in het park.
Wrap van pulled kalfsvlees met rucola en Dijon-mayonaise
Deze wrap van pulled kalfsvlees met rucola en Dijon-mayonaise is perfect voor een snelle en lichte maaltijd of een handige lunch. Het malse pulled kalfsvlees wordt gecombineerd met de pittige rucola en de romige Dijon-mayonaise in een zachte tarwe tortilla. De combinatie van smaken en texturen is onweerstaanbaar! Perfect voor een drukke dag of een picknick in het park.
Totale tijd 30 minuten min
Ingrediënten
- 300 g pulled kalfsvlees
- 1 el boter
- zout
- peper van de molen
- 1 bussel rucola
- 4 tomaten
- 1 el Dijon-mosterd
- 3 el mayonaise
- 1 scheutje limoensap
- 4 tarwetortilla’s
Instructies
- Braad het pulled kalfsvlees met een beetje boter rondom aan in een koekenpan met antiaanbaklaag, laat afkoelen en breng op smaak met peper en zout. Was de rucola, zwier droog en verwijder de steeluiteinden.
- Breng water aan de kook in een steelpan. Maak een kruiselingse inkeping in de rug van de tomaten en plaats ze kort in het kokende water. Haal ze eruit en laat ze schrikken in ijswater. Ontvel de tomaten, snijd ze in vieren en verwijder de kern. Snijd dan het tomatenvlees in blokjes. Meng de mosterd en mayonaise met het limoensap en bedek er de tarwetortilla’s mee.
- Smeer er eerst de rucola op, dan het pulled kalfsvlees en tenslotte de blokjes tomaten. Wikkel de tortilla’s strak en serveer direct.
Trefwoord pulled kalfsvlees
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat eens horen hoe het was!