Zwitserse kalfsvleesreepjes

Zwitserse kalfsvleesreepjes, ook wel bekend als Geschnetzeltes, is een klassieke Zwitserse maaltijd die perfect is voor een comfortabele en smaakvolle avondmaaltijd. De malse kalfsvleesreepjes worden gesauteerd in een romige saus met champignons en ui, en geserveerd met rösti of rijst. De toevoeging van een moderne twist, zoals een scheutje witte wijn of een vleugje verse kruiden, maakt dit gerecht extra speciaal.

Voorbereidingstijd

Bereidingstijd

Totale bereidingstijd

30 minuten

portie aantal

4 porties

Ingrediënten

Bereidingswijze

Stap 0/2 (0% voltooid)

Ook lekker om te maken

Pizza van naanbrood met gewokte kalfsvleesreepjes.

Mediterrane stoofschotel van kalfsvlees.

In olijfolie gekonfijt kalfspoulet met gestoofde prei, worteltjes en balsamico.

Torentje van kalfsoester met tonijnsaus en kappertjes.