Lever, bramenpuree, spinazie

4
30 - 60 minuten
kalfslever
*
bakken
Culinaire Saisonnier

Ingrediƫnten

  • 800 g kalfslever
  • 200 g bramen
  • 1 dl rode wijn
  • 15 g rietsuiker
  • 700 g spinazie
  • boter
  • sherry

Bereidingswijze

Maak de lever schoon en snijd in dikke plakken. Neem 4/5 deel van de bramen, gaar in de wijn en de suiker, laat reduceren en blender tot een puree.

Bak de lever 3 minuten aan elke kant in een hete pan en blus af met sherry. Laat de spinazie slinken in wat boter. Dresseer de lever, bramenpuree en spinazie harmonieus op het bord.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.