Kalfszwezerik, tuinboon, sinaasappel

4
30 - 60 minuten
kalfszwezerik (hart)
***
bakken
Culinaire Saisonnier

Ingrediënten

  • 600 g, geblancheerde kalfszwezerik (hart)
  • 200 g tuinbonen
  • 2 bio sinaasappels
  • 1 stokje zoethout
  • 1 dl melk
  • 1 dl room
  • zonnebloemolie

Bereidingswijze

Laat het zoethout, de room en de warme melk 20 minuten infuseren en reserveer. Blancheer de tuinbonen en pers de sinaasappels.

Bak de geblancheerde zwezerikmedaillons aan alle zijden krokant en glaceer met het sinaasappelsap. Dresseer de zwezerik en de tuinbonen, nappeer de zwezerik met de glaçage en schenk er de geëmulgeerde zoethoutroom bij.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.