Tartaar met aromaten en broodkruim

4
0 - 30 minuten
kalfsbovenbil
***
vers bereid
Culinaire Saisonnier

Ingrediƫnten

  • 400 gram, zonder deksel gevliesd kalfsbovenbil
  • Wostyn Mostaard
  • koolzaadolie
  • rauwe gesnipperde sjalot
  • peper
  • zout
  • gerookt geroosterd broodkruim
  • gedroogde aromaten naargelang het seizoen met basispickles en ui met specerijen

Bereidingswijze

Versnijd het vlees gelijkmatig met het mes zonder het vlees te kneuzen, breng op smaak met de Mostaard, olie, sjalot, peper en zout en vul in een ronde vorm.

Bestrooi de tartaar met het broodkruim en de aromaten.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.