Lintpasta met roergebakken oesterreepjes

4
0 - 30 minuten
kalfsoesters of kalfsschnitzels
*
bakken

Ingrediƫnten:

  • 4 stuks kalfsoesters of kalfsschnitzels
  • 300 gram lintpasta
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 250 gram paddenstoelen naar keuze
  • 1 ui
  • 200 milliliter koksroom
  • Parmezaanse kaas
  • peper uit de molen

Bereidingswijze

Haal een half uur voor bereiding het vlees uit de koeling en laat op temperatuur komen. Snijd het vlees op de draad in reepjes. Marineer de reepjes in 2 eetlepels olijfolie. Maak de paddenstoelen schoon en snijd het in plakjes of stukjes. Pel de ui en snipper.

Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Bereid ondertussen de lintpasta volgens instructie en roer na bereiding er een eetlepel olijfolie door. Houd de pasta warm. Doe 1 eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de uisnippers glazig. Voeg de helft reepjes toe en bak het om en om in circa 3 minuten bruin, haal het uit de pan en houd het warm.

Bak de andere helft van de reepjes zoals hiervoor omschreven. Doe alle reepjes in de pan en voeg de paddenstoelen toe. Roerbak kort. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en Parmezaanse kaas. Roer de pasta door het mengsel en serveer direct.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.