Kalfszwezerik, Aardse Groenten

1
Niet beschikbaar
kalfszwezerik (hart)
***
bakken
Passion HI

Ingrediënten:

  • 1 stuk kalfszwezerik (hart)
  • Check de overige ingrediënten bij Bereidingswijze.

Bereidingswijze

wortelcrémeux - Zet de wortel aan in boter met gember. Blus met een beetje gemberlikeur. Giet de bouillon erop en kook gaar. Pureer in de blender. Meng er op 1 l massa 37,5 g vegetal en pols (SOSA) en 375 g eiwit door. Verwarm in een thermoblender tot 100°C. Stort meteen. aardappel uit de oven - Snijd de aardappel in dunne plakken en steek uit met steker 2. Doe in een schaal en zet net onder olijfolie. Kruid met peper, zout, rozemarijn en tijm. Bak 10 minuten op 200°C.

zoetzuur - 500 g azijn, 500 g water, 500 g suiker.

zoetzuur van witte biet - Kook de bieten gaar in water met zout. Snijd in dunne plakken en leg in zoetzuur.

pastinaakbonbon - Maak een lichte karamel. Zweet daarin de pastinaak aan. Blus met water en gaar met de deksel erop. Breng op smaak zout en stort in een vorm. Vries aan en haal door heldere gelei.

zoetzure ui - Maak de uien schoon en snijd in de gewenste vorm. Blancheer en koel af in koude zoetzuur.

paarse wortel - Maak de wortel schoon en snijd in batonettes. Blancheer. Breng op smaak.

specerijensaus - Kalfsjus, 1 ui, 2 lepels Verstegen kruidenmix, 3 takjes tijm, kerriepoeder, 30 g verse gember. Zweet alles aan en blus met de kalfsjus. Laat zachtjes trekken zodat de smaak er goed intrekt, zeef en monteer met roomboter.

kalfszwezerik! - Maak de zwezerik schoon, peper en zout, goed bloemen en bak rustig krokant in olie.!

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.