Schnitzel, gevuld met spinazie en roomkaas

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzels
*
bakken

Ingrediƫnten

  • 4 kalfsschnitzels
  • 2 eetlepels (kruiden)roomkaas
  • 100 gram verse spinazie
  • 1 klein potje kalfsfond
  • 1 eetlepel mosterd
  • eventueel maizena
  • boter
  • zout en peper naar smaak
  • extra: rolladetouw

Bereidingswijze

Bestrijk iedere schnitzel met (kruiden)roomkaas. Verdeel de spinazie en druk aan. Rol de schnitzels op en bind er rolladetouw om.

Bak de schnitzels in boter op middelmatig vuur in een passende koekenpan om en om in circa 10 minuten. Kook ondertussen de kalfsfond in tot sausdikte en breng op smaak met mosterd en eventueel met peper en zout. Als de saus te dun is dan binden met maizena. Maak maizena eerst aan met een beetje koud water anders gaat het klonteren.

Serveer de rolletje met de saus, lekker met gebakken aardappels met bieslook en gekookte snijbonen, in ruitjes gesneden.

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.