Steak Tartaar van kalf

4
0 - 30 minuten
kalfsoester
*
vers bereid
205
Chantal Recepten

Ingrediënten:

  • 160 gr kalfsoester
  • 2 kwartel eitjes
  • 1,5 tl mini augurkjes
  • 1,5 tl kappertjes
  • 1,5 tl sjalot
  • 1 tl verse platte peterselie
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl friteslijn
  • Snufje Zeezout
  • Snufje Zwarte peper

Voedingswaarden

1
6
36

Bereidingswijze

Snijd de kalfsoester lekker fijn.

Hak de augurkjes, peterselie, sjalot en kappertjes helemaal fijn.

Maak de kwarteleitjes voorzichtig open, en zorg ervoor dat je enkel het eigeel over houdt.

Mik het goed netjes op je bord (voor het idee) en roer vooral alles door elkaar heen als je het gaat eten.

Eet smakelijk!

Bron: Chantal Recepten

  • Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.
  • Ik ga akkoord.